28.08.2023
Особливості обслуговування й утримання будівлі та приміщень за санітарно-гігієнічними вимогами та вимогами НАССР
Альона Васюта,
керівник служби якості ТОВ «Салекс Абсолют»
Одним із головних аспектів безпечності харчової продукції є дотримання вимог санітарії та гігієни.
Санітарно-гігієнічні вимоги до різних видів підприємств відрізняються, але головна мета – дотримання параметрів безпечності продукції.
Передусім наголосимо, що на будь-якого оператора ринку поширюються вимоги чинного Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР.
Загальні гігієнічні вимоги викладено у розділі 7 цього Закону:
- ст. 40 – до операторів ринку, що займаються первинним виробництвом;
- ст. 41 – до потужностей,…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу