Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
28.08.2023
Особливості обслуговування й утримання будівлі та приміщень за санітарно-гігієнічними вимогами та вимогами НАССР
Альона Васюта,
керівник служби якості ТОВ «Салекс Абсолют»

Одним із головних аспектів безпечності харчової продукції є дотримання вимог санітарії та гігієни.

Санітарно-гігієнічні вимоги до різних видів підприємств відрізняються, але головна мета – дотримання параметрів безпечності продукції.

Передусім наголосимо, що на будь-якого оператора ринку поширюються вимоги чинного Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР.

 

Загальні гігієнічні вимоги викладено у розділі 7 цього Закону:

  • ст. 40 – до операторів ринку, що займаються первинним виробництвом;
  • ст. 41 – до потужностей,…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ