Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
08.07.2022
Принципи управління якістю
Людмила Аксьонова,
кандидат технічних наук, консультант із систем управління

Для ефективної діяльності будь-якої організації важливо знати і враховувати принципи управління.

Важливо

Принципи управління – це правила, норми управлінської діяльності, відповідно до яких має створюватися, функціонувати і розвиватися система менеджменту підприємства.

Довідка

Ф. Тейлор був першим науковцем, хто наголосив на необхідності дотримуватися раціональних правил в управлінні виробництвом і виділив чотири основні принципи. Далі це питання досліджували Г. Емерсон, який окреслив фундаментальні положення менеджменту, і А. Файоль, котрий, виділивши основні управлінські функції і…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ