Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
08.09.2022

Перелік заходів керування

 

Етап (операція)

(за блок-схемою)

Суттєвий небезпечний чинник

Заходи керування

(наявні чи додатково встановлені)

Фільтрування

Фізичний небезпечний чинник - сторонні предмети, металодомішки

План керування небезпечними чинниками (операційна програма передумова - контроль наявності та цілісності фільтру)

Пастеризація

Біологічний небезпечний чинник – патогенні мікроорганізми

План керування небезпечними чинниками (ККТ – контроль температури пастеризації)

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ