Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
22.06.2023

Протокол верифікації № 1 від 15.01.2023

 

РГ СМБПХП провела в заплановані терміни                Січень

перевірку виконання наступних об'єктів верифікації з такими результатами

 

Об'єкт верифікації План Рез-тат Коментарі
  виявлені невідповідності, опис н/в
1 ППУ-01 Особиста гігієна та приміщення для персоналу x B  
2 ППУ-02 Навчання персоналу та перевірка знань   N/A  
3 ППУ-03 Заходи запобігання перехресному забрудненню x B  
4 ППУ-04 Миття та дезінфекція x B  
5 ППУ-05 Контроль за шкідниками x A  
6 ППУ-06 Керування відходами x B  
7 ППУ-07 Зберігання та використання токсичних сполук x B  
8 ППУ-08 Вхідний контроль   N/A  
9 ППУ-09 Оцінювання та…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ