Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
07.12.2023

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства охорони здоров'я України
05 квітня 2019 року N 794

Найменування міністерства, іншого органу виконавчої влади, підприємства, установи, організації, до сфери управління якого (якої) належить заклад охорони здоров'я

 

МЕДИЧНА ДОКУМЕНТАЦІЯ
Форма первинної облікової документації
N 498-10/о

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ МОЗ

05 квітня 2019 року N 794

 

(найменування та місцезнаходження закладу, в якому заповнюється форма)

Ідентифікаційний код ЄДРПОУ

 

Журнал реєстрації температурного режиму в холодильнику (морозильній камері)

Марка ____________
Інвентарний N ____

 

Розпочато 01.01. 2021року
  (цифрами)

Закінчено ____________ 20__ року
 (цифрами)

N
з/п

Дата проведення вимірювання температури (число, місяць, рік)

Час проведення вимірювання температури

Показник температури (°C)

П. І. Б., посада особи, яка проводила вимірювання

Підпис особи, яка проводила вимірювання

1

2

3

4

5

6

 1

 01.01.2020

 08:00

 +3,8

 ПІБ

 Підпис

 2

 01.01.2020

18:00

 +3,6

 ПІБ

 Підпис

             

 

Генеральний директор Директорату
громадського здоров'я МОЗ України

А. Скіпальський

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства охорони здоров'я України
05 квітня 2019 року N 794

Зареєстровано
в Міністерстві юстиції України
01 липня 2019 р. за N 708/33679

Інструкція
щодо заповнення форми первинної облікової документації N 498-10/о "Журнал реєстрації температурного режиму в холодильнику (морозильній камері)"

1. Ця Інструкція визначає порядок заповнення форми первинної облікової документації N 498-10/о "Журнал реєстрації температурного режиму в холодильнику (морозильній камері)" (далі - Журнал).

2. У лівому верхньому куті Журналу зазначаються найменування і місцезнаходження закладу, в якому заповнюється форма, та ідентифікаційний код з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань (Єдиний державний реєстр).

3. На титульній сторінці Журналу вказуються марка холодильника (морозильної камери), інвентарний номер; дати (цифрами) початку та закінчення заповнення Журналу (число, місяць, рік).

4. Записи у Журналі здійснюються регулярно (двічі на день).

5. У графі 1 вказується порядковий номер запису в Журналі.

6. У графі 2 вказується дата проведення вимірювання температури (число, місяць, рік).

7. У графі 3 вказується час проведення вимірювання температури (години, хвилини).

8. У графі 4 вказується показник температури в °C.

9. У графі 5 визначаються прізвище, ім'я, по батькові, посада медичного працівника, який проводив вимір.

10. У графі 6 медичний працівник, який проводив вимірювання температури, ставить свій підпис.

11. Якщо форма N 498-10/о ведеться як температурний листок, до нього має бути включено всю інформацію, що міститься в Журналі.

12. Журнал заповнює медичний працівник відповідно до покладених на нього функціональних обов'язків.

13. Журнал зберігається у підрозділі закладу охорони здоров'я протягом 1 року після його закінчення.

 

Генеральний директор Директорату
громадського здоров'я МОЗ України

А. Скіпальський