Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
02.08.2022

ЗАТВЕРДЖУЮ:

Комерційний директор

І. Прізвище

                             «___»_______ 20___ г.

 

План закупівлі харчової сировини

 

Найменування сировини

Кількість

Одиниці вимірювання

Постачальник

Строки постачання

1

2

3

 

4

5

 

 

 

 

 

 

 

Розробив:

Керівник відділу закупівель                                    І. Прізвище

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ