Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
22.04.2022

Бланк реєстрації результатів відстеження продукції та/або тесту на простежуваність

 

Дата/№ тесту

(01.09.2021)

Група осіб, яка проводить тест на простежуваність

(ПІБ співробітників)

Вид простежуваності (крок вперед/назад, повна): постачальника (назва); технологічного процесу (назва); замовника (назва)

Глибина простежуваності:

до якого рівня простежуємо (партія, дата, сировина тощо)

Час початку тесту на простежуваність (дд.мм.рр, год.хв)

Назва продукції/сировини/компонента/ пакувального матеріалу/технологічного етапу, для якого здійснюється простежуваність (назва)

Дата виробництва/дата…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ