Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
05.08.2021

Журнал контролю цілісності ножів

№ п/п

Дата/час

Цех/

дільниця

Ніж №

Стан предмета/ факт пошкод-ження

Відповідальний, посада,

ПІБ,

підпис

Коригування /Коригувальні дії (за необхідності)

Виконав: посада, ПІБ, підпис

Контроль виконання дій

Відповідальний, посада,

ПІБ,

підпис

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

1.

04.06.2021/09:00

Цех виробництва печива з начинками/ дільниця приготування компонентів

№ 1

Цілий

Приготувач сумішей Федоренко Ф.Ф.

_

_

_

_

2.

04.06.2021/18:00

Цех виробництва печива з начинками/ дільниця приготування компонентів

№ 1

Цілий

Приготувач сумішей Федоренко Ф.Ф.

_

_

_

_

 

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ