Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
03.10.2022

Матриця
оцінки та ідентифікації ризиків, які можуть виникнути в результаті дій ООВ у сфері оцінки відповідності

 

Назва (опис) ризику

Оцінка ризику

Заходи (дії) щодо уникнення або мінімізації ризиків

Посилання на документ, що регламентує виконання заходів

суттє­вий

несут­тєвий

1

2

3

4

5