Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
26.03.2025

 

Ранжування невідповідностей

Характер невідповідності

Критерії значущості невідповідності

Ранг невідповідності

Недотримання вимог щодо якості продукціїПорушення вимог щодо безпечності продукції

10

Невиконання вимог контракту щодо якості продукції

10

Відмова продукції в експлуатації

9

Невиконання вимог контракту щодо комплектації продукції

8

Недотримання вимог щодо ведення виробничих процесівПорушення технологічних режимів

7

Використання в технологічному процесі невідповідних вимірювальних, контрольних і випробувальних засобів

6

Неналежна підготовка персоналу

5

Неналежні умови праці

4…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ