Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
25.02.2025


(НАЗВА ОРГАНІЗАЦІЇ)

 

Система управління якістю

 

НАСТАНОВА З ЯКОСТІ

НЯ-4.1.

 

 

Розроблено:Погоджено:Затверджено:

Посада

 


ПІБ

Посада

 

 

ПІБ

Директор (НАЗВА ОРГАНІЗАЦІЇ)

 

м.п.

ПІБ

Підпис:Підпис:Підпис:
Дата:  Дата: Дата: 
Видання:  2-2023 р.Чинний з: датаПримірник:  контрольний (1)

 

 

(Нумерація розділів, з огляду на нову нумерацію розділів в ISO 9001:2015 – може відрізнятися від поданої нижче)

 

Зміст

 

1. Мета, галузь застосування та інформування.      

2. Використані документи.   

3.  Термінологія.           

4. Контекст організації.          

Контактна інформація підприємства.      

Підпорядкованість і організаційна структура підприємства.   

4.1.…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ