Чи можуть зберігатися в одному приміщенні таропакувальні матеріали,що використовуються під час виробництва масла вершкового: пергамент; покашована фольга; ящики з картону?
На запитання відповідає
Тетяна Литвиненко,
cертифікований аудитор, консультант з розробки та впровадження систем менеджменту на відповідність міжнародним стандартам ISO 9001, ISO 22000 (Система НАССР)
Згідно зі ст. 50 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку під час здійснення пакування харчових продуктів, включаючи первинне пакування, зобов’язані забезпечити дотримання певних вимог.
Вимоги, додержання яких має забезпечуватися операторами…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу