Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
14.04.2023
Організація та проведення контролю за якістю продукції, що випускається
Тетяна Литвиненко,
cертифікований аудитор, консультант з розробки та впровадження систем менеджменту на відповідність міжнародним стандартам ISO 9001, ISO 22000 (Система НАССР)

 

Контроль за якістю продукції – одна з найголовніших складових процесу виробництва продукції.

 

Визначення терміна

Система контролю за якістю продукції – сукупність взаємопов’язаних об’єктів і суб’єктів контролю, застосовних видів, методів і засобів оцінювання якості виробів і профілактики браку на різних етапах життєвого циклу продукції.

 

Система контролю має враховувати не лише контроль за продукцією, а й процеси її виготовлення, зберігання, транспортування, а за потреби – й технічного обслуговування та ремонту обладнання.

 

Визначення терміна

Контроль за якістю – перевірка дотримання…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ