Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Події
26.06.2024
Вебінтенсив «Маркування харчової продукції: чинні вимоги + спірні питання»

Обов’язком кожного виробника харчових продуктів, який розміщує харчовий продукт на ринку, є належне його маркування та надання всієї необхідної інформації. 

Запрошуємо вас 23 липня 2024 року на вебінтенсив «Маркування харчової продукції: чинні вимоги + спірні питання», де розглянемо такі питання:

3
Які вимоги висуває Закон № 2639-VIII щодо обов’язкової інформації про харчовий продукт? 
3 Яка обов’язкова інформація має міститися на транспортному пакуванні продукції?
3
Як правильно зазначати наявність у продукті речовин, що можуть спричинити алергію чи непереносність?
3
Чому «сліди алергенів» є ненадійним способом інформування споживача?
3
Коли потрібно вказувати країну або місце походження на маркуванні?
3
Які законодавчі зміни відбулися стосовно інформації про харчові продукти, що надається в добровільному порядку?
3
Як правильно маркувати поживну й енергетична цінність та вказувати допустимі від’ємні відхилення маси чи об’єму продукції?

 

Руку на пульсі останніх законодавчих змін тримають:

""4
Світлана Фесенко,  
експертка-практикиня з питань безпечності та якості харчових продуктів, ТОВ «Перша приватна пекарня»
  • спеціалістка з розроблення, впровадження та підтримання систем менеджменту відповідно до вимог ISO 9001, ISO 22000, FSSC 22000 на харчових підприємствах
  • досвід проведення діагностичних аудитів та супроводу аудитів 2-ю та 3-ю стороною
  • авторка тренінгів з розроблення й особливостей функціонування систем менеджменту за ISO 22000, FSSC 22000, ISO 17025 для харчових підприємств, а також висвітлення законодавчих аспектів

 

 
""4 
Марина Бурдейна,  шеф-редакторка журналу «Управління якістю» та платформи «Онлайн-консультант фахівця з якості», модераторка заходу

 

 

До вашої уваги 3 насичені тематичні блоки:

Блок 1.
Правила маркування харчової продукції відповідно до вимог чинного українського законодавства (ЗУ «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», Наказ Мінагрополітики «Про затвердження Вимог до ідентифікаційної позначки та порядку її нанесення», Наказ МОЗ «Про затвердження вимог до харчових ароматизаторів, вимог до харчових добавок та вимог до харчових ензимів»)
Блок 2. Спірні питання у маркуванні: перелік інгредієнтів та винятки з вимог, кількісне зазначення інгредієнтів або їхніх категорій, термін придатності, номер партії
Блок 3.
Особливості маркування харчових продуктів, орієнтованих на експорт

 


Вартість участі:

Вебінтенсив +
друкований сертифікат
Вебінтенсив +
електронний сертифікат
4 099 грн 3 959 грн
Для передплатників професійного журналу «Управління якістю» та системи «Онлайн-консультант фахівця з якості» діють спеціальні ціни – 3699 грн та 3559 грн відповідно
Придбати участь

 

Кожний учасник інтенсиву отримає:

3 сертифікат про участь у профільному заході від професійного журналу «Управління якістю»

3

індивідуальне роз’яснення та відповіді на виробничі запитання
3
повний відеозапис курсу

 

""4

Додатково для вашої зручності

Запитання щодо ваших особливостей маркування можна надсилати завчасно на e-mail: editor-in-chief@techmedia.com.ua

Розгляд запитань у прямому ефірі заходу гарантовано!