Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Підприємство виробляє продукцію з м'яса курчат-бройлерів заморожену, термін придатності 24 місяці. В серпні 2024 року, в результаті переформатації місцевих громад, підприємству було повідомлено про зміну адреси без зміни місця розташування. Підприємство експортує продукцію, на складі є певна кількість продукції датою виробництва квітень-травень 2024 року. Як бути з продукцією, виробленою до дати зміни адреси? Напрямок експорту – країни ЄС та Перської затоки.

На запитання відповідає
Юрій Полівода,
керівник групи системи управління безпечністю харчових продуктів ПрАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів»

Відповідно до статті 1 Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів»  (далі – Закон):

  • інформація про харчовий продукт – інформація, що стосується харчового продукту, яка надається кінцевому споживачеві шляхом зазначення у маркуванні, інших супровідних документах та…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ