Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Події
04.09.2024
ІV Всеукраїнський з'їзд «Харчовий бізнес – 2024: конкурентоздатність та експортоорієнтованість»

Підвищення конкурентності продукції, суперництво із закордонними виробниками на вітчизняному ринку, вихід на експорт – головні стратегічні акценти харчового сектора у реаліях українського сьогодення, проаналізувати які запрошуємо на ключовій події осені у сфері безпечності харчових продуктів:

17+
топспікерів галузі – експертів-практиків, провідних аудиторів, офіційних осіб
20+ актуальних, найбільш обговорюваних і дискусійних тем
100+
учасників з усієї України 

 

Про що подія?

ІV Всеукраїнський з'їзд – професійна бізнес-зустріч для обговорення євроінтеграційних вимог харчової безпечності, експортних можливостей і пошуку ефективних рішень для розвитку та підвищення конкурентоспроможності харчової промисловості України.

 

Впевнені, що Ви (як і ми) – прихильника «прямої мови», тож:

3
про держрегулювання говоритиме представник Держпродспоживслужби
3
про законодавчі новації та правові колізії – досвідчені юристи
3 про сертифікацію та міжнародні харчові стандарти – провідні аудитори, за плечима яких сотні аудитів на підприємствах різного профілю, розміру та рівня зрілості
3
про експорт  досвідчені фахівці з міжнародної співпраці
3
про виробничі практики та інновації  виробничники реальних харчових підприємств і торгових мереж

 

Для кого?

Для тих, хто прагне бути на крок попереду, – директорів з розвитку та інновацій, начальників виробництв, інженерів з якості та харчової безпечності, керівників груп HACCP, аудиторів та інших фахівців харчової галузі

 

Ознайомитись детальніше
 
Придбати участь