Підвищення конкурентності продукції, суперництво із закордонними виробниками на вітчизняному ринку, вихід на експорт – головні стратегічні акценти харчового сектора у реаліях українського сьогодення, проаналізувати які запрошуємо на ключовій події осені у сфері безпечності харчових продуктів:
17+
|
топспікерів галузі – експертів-практиків, провідних аудиторів, офіційних осіб |
20+ | актуальних, найбільш обговорюваних і дискусійних тем |
100+
|
учасників з усієї України |
Про що подія?
ІV Всеукраїнський з'їзд – професійна бізнес-зустріч для обговорення євроінтеграційних вимог харчової безпечності, експортних можливостей і пошуку ефективних рішень для розвитку та підвищення конкурентоспроможності харчової промисловості України.
Впевнені, що Ви (як і ми) – прихильника «прямої мови», тож:
про держрегулювання говоритиме представник Держпродспоживслужби | |
про законодавчі новації та правові колізії – досвідчені юристи | |
про сертифікацію та міжнародні харчові стандарти – провідні аудитори, за плечима яких сотні аудитів на підприємствах різного профілю, розміру та рівня зрілості | |
про експорт – досвідчені фахівці з міжнародної співпраці | |
про виробничі практики та інновації – виробничники реальних харчових підприємств і торгових мереж |
Для кого?
Для тих, хто прагне бути на крок попереду, – директорів з розвитку та інновацій, начальників виробництв, інженерів з якості та харчової безпечності, керівників груп HACCP, аудиторів та інших фахівців харчової галузі
Ознайомитись детальніше |
Придбати участь |