Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Технологічний процес виробництва хліба відбувається з використанням закваски, яку готують на виробництві. Закваска – це напівфабрикат, який отримують, сферментовуючи суміш борошна та води культурами бактерій для заквасок. Чи потрібно на маркуванні в складі виробу при переліку інгредієнтів вказувати закваску?

На запитання відповідає
Юрій Полівода,
керівник групи системи управління безпечністю харчових продуктів ПрАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів»

Основним законодавчим документом щодо маркування інгредієнтів та харчових продуктів є Закон України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» (далі – Закон), згідно з яким визначено наступне:

Норма закону

«Стаття 1. Терміни та їх визначення

інформація про харчовий продукт інформація,…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ