Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Події
15.08.2024
4 вересня в Києві відбудеться бізнес-зустріч «Кондитерський бізнес 2024»

За ініціативи компанії Marko Pack 4 вересня в Києві відбудеться щорічний захід «Кондитерський бізнес 2024». За багато років ця бізнес-зустріч зарекомендувала себе як дійсно ефективна платформа для обміну досвідом і пошуку нових можливостей для FMCG-компаній, постачальників інгредієнтів, технологій і пакування, а також представників ритейлу.

Організатор: Marko Pack Agency

Генеральні партнери: «Ітак», «Дьолер Україна»

Офіційний партнер: Favorite Food & Drinks

Партнер з напоїв: IDS Ukraine

Медіа-партнери: «Світ Продуктів», Pro-Consulting, www.packaging.com.ua

Під час бізнес-зустрічі експерти проаналізують найактуальніші світові та вітчизняні тенденції ринку кондитерської промисловості, стратегії компаній за сучасних умов, а також сучасні технології виробництва та пакування кондитерських виробів.

Зокрема, спікери заходу говоритимуть про таке:

  • Тренди ринку кондитерських виробів та споживчі переваги;
  • Кондитерські жири, цукрозамінники, наповнювачі;
  • Виробництво цукру 2024. Прогноз та оцінка сезону;
  • Нові інгредієнти для кондитерської промисловості від провідних постачальників;
  • Ринок какао-бобів. Як підготуватися до різких коливань цін; 
  • Досвід виходу українських підприємств на зовнішні ринки; 
  • Картонне паковання для цукерок; 
  • Нові пакувальні рішення з термоформованої тари для кондитерської продукції;
  • Інноваційне технологічне обладнання для кондитерської промисловості; 
  • Сучасні технології збільшення термінів придатності борошняних кондитерських виробів;
  • Законодавство. Новини технічного регулювання в кондитерській галузі.

 

Окрім того, учасники заходу матимуть змогу відвідати внутрішню виставку, яка дає можливість продемонструвати власні новинки й технологічні рішення та знайти нових клієнтів.

Цільовою аудиторією конференції є керівники кондитерських компаній, директори з розвитку, начальники відділів закупівель, директори з маркетингу, директори з якості, фахівці ритейлу, технічні директори та начальники виробництв, головні технологи, постачальники технологій, обладнання та
пакування.

! Безпека. У разі оголошення повітряної тривоги найближче укриття знаходиться за 150 м (2 хв ходьби) від конференц-холу.

Щоб ознайомитися з умовами участі в конференції та зареєструватися (попередня реєстрація є обов’язковою!), переходьте за посиланням.

Або ж звертайтеся:

+38 095 091 4127

+38 097 363 0336

+38 097 058 2641

event@mirupak.kiev.ua

Джерело: Marko Pack Agency