Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Прошу порадити електронні датчики мікроклімату (як альтернативу ВІТ-1 і ВІТ-2) для зчитування та реєстрації на складі готової продукції. Яку площу може «покривати» один такий прилад, щоб мати валідні виміри? Як правильно розрахувати місце розміщення ВІТ-1 / ВІТ-2: на яку площу і де краще розмістити такі психрометри?

На запитання відповідає
Юрій Полівода,
керівник групи системи управління безпечністю харчових продуктів ПрАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів»

Відносна вологість вимірюється за методом, який базується на залежності між вологістю повітряних мас і психрометричною різницею. Тобто зчитується різниця термометрів, які перебувають у термодинамічній рівновазі із зовнішнім середовищем, один з яких сухий, а інший – зволожений. Коли знімають покази…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ