Прошу порадити електронні датчики мікроклімату (як альтернативу ВІТ-1 і ВІТ-2) для зчитування та реєстрації на складі готової продукції. Яку площу може «покривати» один такий прилад, щоб мати валідні виміри? Як правильно розрахувати місце розміщення ВІТ-1 / ВІТ-2: на яку площу і де краще розмістити такі психрометри?
На запитання відповідає
Юрій Полівода,
керівник групи системи управління безпечністю харчових продуктів ПрАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів»
Відносна вологість вимірюється за методом, який базується на залежності між вологістю повітряних мас і психрометричною різницею. Тобто зчитується різниця термометрів, які перебувають у термодинамічній рівновазі із зовнішнім середовищем, один з яких сухий, а інший – зволожений. Коли знімають покази…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу