Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
22.11.2022

 

Форма журналу обліку результатів вхідного контролю

Дата та час постачання

Найменування продукції

Підприємство-постачальник

Номер партії, дата виготовлення та номер супровідного документа

Кількість продукції в партії

 

Кількість перевіреної продукції

 

Кількість забракованої продукції

 

Метод контролю

 

Опис виявленої невідповідності

 

Заходи щодо усунення невідповідності

 

ПІБ відповідальної особи/підпис

 

Примітка

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12