Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
13.11.2025

ПРОТОКОЛ №___

Оцінка ризику щодо строку зберігання відкритого соку апельсинового

Дата складання: «___» ____________ 2025 р.
Підприємство (заклад): _______________________________________
Адреса: _________________________________________________________
Відповідальна особа (група НАССР): _________________________

1. Опис питання

На пакуванні соку апельсинового (100 %, пастеризований, без консервантів) виробником зазначено термін зберігання після відкриття: 24 години за температури +2…+6 °C.

У закладі виникла необхідність оцінити можливість подовження строку зберігання відкритого соку до 3…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ