Зразок заповнення
13.11.2025
ПРОТОКОЛ №___
Оцінка ризику щодо строку зберігання відкритого соку апельсинового
Дата складання: «___» ____________ 2025 р.
Підприємство (заклад): _______________________________________
Адреса: _________________________________________________________
Відповідальна особа (група НАССР): _________________________
1. Опис питання
На пакуванні соку апельсинового (100 %, пастеризований, без консервантів) виробником зазначено термін зберігання після відкриття: 24 години за температури +2…+6 °C.
У закладі виникла необхідність оцінити можливість подовження строку зберігання відкритого соку до 3…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу
На цю тему
29.10.2025
Протокол аналізування етапів виробничого процесу (Carver plus Shock) (цукор білий кристалічний)
21.10.2025
Методика роботи зі специфікаціями
21.10.2025
Журнал змін специфікацій