Зразок заповнення
27.10.2025
Матриця оцінювання ризиків навмисного псування харчових продуктів
Вплив | 5 |
|
|
| Загроза А |
|
4 |
| Загроза С |
|
|
| |
3 |
|
|
|
| Загроза В | |
2 | Загроза Е |
|
|
|
| |
1 |
|
| Загроза D |
|
| |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |
| Ймовірність | ||||||
| Дуже високий ризик | Загроза А | |||||
| Високий ризик | Загроза В | |||||
| Помірний ризик | Загроза С | |||||
| Низький ризик | Загроза D | |||||
| Незначний ризик | Загроза Е | |||||
| Примітка. Це приклад матриці оцінювання ризику, організація може обрати різні критерії для різних категорій ризиків | ||||||
Зразок матриці розроблено експертом і рекомендовано до використання.
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу
На цю тему
29.10.2025
Протокол аналізування етапів виробничого процесу (Carver plus Shock) (цукор білий кристалічний)
21.10.2025
Методика роботи зі специфікаціями
21.10.2025
Журнал змін специфікацій