Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
27.10.2025

Матриця оцінювання ризиків навмисного псування харчових продуктів

Вплив

5

 

 

 

Загроза А

 

4

 

Загроза С

 

 

 

3

 

 

 

 

Загроза В

2

Загроза Е

 

 

 

 

1

 

 

Загроза D

 

 

 

1

2

3

4

5

Ймовірність
Дуже високий ризикЗагроза А
Високий ризикЗагроза В
Помірний ризикЗагроза С
Низький ризикЗагроза D
Незначний ризикЗагроза Е
Примітка. Це приклад матриці оцінювання ризику, організація може обрати різні критерії для різних категорій ризиків

 

Зразок матриці розроблено експертом і рекомендовано до використання.

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ