Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
29.10.2025

Протокол аналізування етапів виробничого процесу (CARVER plus Shock)

 

Продукт: цукор білий кристалічний
Етап виробничого процесу: Транспортування та зберігання буряку цукрового

Критерії

Бали

Обґрунтування

Критичність

2

Втрати менші ніж 10 % загальної економічної цінності
Доступність

4

Пости охорони, цілодобова наявність персоналу
Розпізнаваність

8

Сировина розміщена на відкритому кагатному майданчику
Вразливість

2

Дводобовий запас сировини на кагатному майданчику, робота «з коліс»
Ефект

2

Дводобовий запас сировини на кагатному майданчику, робота «з коліс»
Відновлюваність

2

Можливість швидкого…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ