Зразок заповнення
29.10.2025
Протокол аналізування етапів виробничого процесу (CARVER plus Shock)
| Продукт: цукор білий кристалічний | ||
| Етап виробничого процесу: Транспортування та зберігання буряку цукрового | ||
Критерії | Бали | Обґрунтування |
| Критичність | 2 | Втрати менші ніж 10 % загальної економічної цінності |
| Доступність | 4 | Пости охорони, цілодобова наявність персоналу |
| Розпізнаваність | 8 | Сировина розміщена на відкритому кагатному майданчику |
| Вразливість | 2 | Дводобовий запас сировини на кагатному майданчику, робота «з коліс» |
| Ефект | 2 | Дводобовий запас сировини на кагатному майданчику, робота «з коліс» |
| Відновлюваність | 2 | Можливість швидкого… |
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу