Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Чи є правильним маркування продукту назвою «Біо Кефір» з наявністю сертифіката згідно із ЗУ «Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції»?

На запитання відповідає
Світлана Берзіна,
засновник Центру екологічної сертифікації та маркування ВГО «Жива планета»

Цей продукт має органічний сертифікат і за ст. 28 Закону України «Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції».

Отже, виробник може застосовувати на маркуванні й твердження «біо», й «органічний».

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ