Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Надайте, посилання на таблицю про хімічний склад та енергетичну цінність харчових продуктів.

На запитання відповідає
Наталія Пухальська,
консультант з юридичних питань «Асоціації з інтеграції НАССР»

Наразі немає жодного нормативно-правового акта, яким затверджено дані про хімічний вміст та енергетичну цінність конкретних харчових продуктів.

Довідка

Методика визначення хімічного складу та енергетичної цінності харчових продуктів, яка містила таблицю із даними про хімічний вміст та…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ