Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

У рекомендаціях МОЗ є форма журналів контактних осіб. Тобто в разі виявлення хворого записують усіх контактних осіб із підприємства до цього журналу, зазначають місце їхнього проживання та постійно контролюють, фіксують стан здоров’я. Проте на підприємстві не можна вимагати інформацію про контактних осіб та дані про захворюваність, які може оприлюднити тільки сімейний лікар. Як бути, чи обов’язковий такий журнал?

На запитання відповідає
Наталія Пухальська,
консультант з юридичних питань «Асоціації з інтеграції НАССР»

Відповідно до Методичних рекомендацій «Організація та проведення первинних протиепідемічних заходів при виявленні хворого або підозрі на коронавірусну хворобу COVID-19», що затверджені постановою Головного державного санітарного лікаря України від 27.03.2020 № 4, виявлення та реєстрацію осіб, які…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ