23.10.2023
Тимчасове накопичення харчових відходів у закладах громадського харчування
Олена Кошелєва,
промисловий еколог
Треба знати правила зберігання відходів, особливо під час тимчасового накопичення відходів, у закладах громадського харчування.
Правила тимчасового накопичення відходів харчових продуктів
- Відходи, що залишаються після приготування їжі на харчоблоці, недоїдки після харчування збирають у спеціальну місткість.
- Місткість для збирання відходів повинна бути помаркована та мати кришку.
- Місткості рекомендується наповнювати не більше ніж на 2/3 об’єму.
- Наприкінці кожного дня місткість повинна звільнятись шляхом переміщення відходів у контейнери, які призначені для збирання твердих…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу
На цю тему