Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
23.10.2023
Тимчасове накопичення харчових відходів у закладах громадського харчування
Олена Кошелєва,
промисловий еколог

Треба знати правила зберігання відходів, особливо під час тимчасового накопичення відходів, у закладах громадського харчування.

 

Правила тимчасового накопичення відходів харчових продуктів

  1. Відходи, що залишаються після приготування їжі на харчоблоці, недоїдки після харчування збирають у спеціальну місткість.
  2. Місткість для збирання відходів повинна бути помаркована та мати кришку.
  3. Місткості рекомендується наповнювати не більше ніж на 2/3 об’єму.
  4. Наприкінці кожного дня місткість повинна звільнятись шляхом переміщення відходів у контейнери, які призначені для збирання твердих…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ