30.11.2023
Поводження з відходами, що утворюються у процесі виробництва
![](https://qualityexpert.com.ua/sites/default/files/styles/photo_expert_100/public/photo/%D0%9A%D0%BE%D1%88%D0%B5%D0%BB%D1%94%D0%B2%D0%B01.jpg?itok=V-m_vQrm)
Олена Кошелєва,
промисловий еколог
Відходи, що утворюються в процесі виробництва (виготовлення) харчової продукції, необхідно регулярно видаляти з виробничих приміщень.
Відходи відповідно до категорії мають бути окремо розміщені в місткостях, які закриваються і відповідають певним вимогам.
Вимоги до місткостей для відходів:
- помарковані;
- справний стан;
- використання тільки для збирання і зберігання таких відходів та сміття.
Важливо
Конструктивні характеристики місткостей для відходів мають забезпечувати:
- можливість їхнього очищення та/або миття;
- захист від проникнення тварин.
Видалення та знищення відходів з…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу
На цю тему