30.11.2023
Поводження з відходами, що утворюються у процесі виробництва
Олена Кошелєва,
промисловий еколог
Відходи, що утворюються в процесі виробництва (виготовлення) харчової продукції, необхідно регулярно видаляти з виробничих приміщень.
Відходи відповідно до категорії мають бути окремо розміщені в місткостях, які закриваються і відповідають певним вимогам.
Вимоги до місткостей для відходів:
- помарковані;
- справний стан;
- використання тільки для збирання і зберігання таких відходів та сміття.
Важливо
Конструктивні характеристики місткостей для відходів мають забезпечувати:
- можливість їхнього очищення та/або миття;
- захист від проникнення тварин.
Видалення та знищення відходів з…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу
На цю тему