Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
30.11.2023
Поводження з відходами, що утворюються у процесі виробництва
Олена Кошелєва,
промисловий еколог

Відходи, що утворюються в процесі виробництва (виготовлення) харчової продукції, необхідно регулярно видаляти з виробничих приміщень.

Відходи відповідно до категорії мають бути окремо розміщені в місткостях, які закриваються і відповідають певним вимогам.

 

Вимоги до місткостей для відходів:

  • помарковані;
  • справний стан;
  • використання тільки для збирання і зберігання таких відходів та сміття.

Важливо

Конструктивні характеристики місткостей для відходів мають забезпечувати:

  • можливість їхнього очищення та/або миття;
  • захист від проникнення тварин.

Видалення та знищення відходів з…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ