Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
16.10.2023
Відходи харчових продуктів: законодавчі вимоги
Олена Кошелєва,
промисловий еколог

 

З 9.07.2023 року основним законом, що визначає правові, організаційні та економічні засади діяльності щодо поводження з відходами різної класифікації та природи походження є Закон України «Про управління відходами».

Цей Закон визначає правові, організаційні, економічні засади діяльності щодо:

  • запобігання утворенню відходів;
  • зменшення обсягів утворення відходів;
  • зниження негативних наслідків від діяльності з управління відходами;
  • сприяння підготовці відходів до повторного використання, рециклювання і відновлення з метою запобігання їхньому негативному…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ