Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
29.05.2023
Умови зберігання харчової сировини і продуктів
Альона Хоменко,
керівник служби якості ТОВ «Салекс Абсолют»

Суб’єкти господарської діяльності, які здійснюють виробництво (зокрема, розроблення та організацію виробництва), зберігання, транспортування та реалізацію харчової сировини і продуктів, зобов’язані дотримуватися норм санітарного законодавства.

Вимоги щодо термінів придатності та умов зберігання регламентовані відповідною нормативною документацією на продукцію (ДСТУ, ТУ), галузевими правилами та інструкціями, ДСанПіН та стандартами Комісії Codex Alimentarius.

 

Визначення терміна

Зберігання – складова ланка товарообігу від випуску готової продукції до вжитку.…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ