29.05.2023
Умови зберігання харчової сировини і продуктів

Альона Хоменко,
керівник служби якості ТОВ «Салекс Абсолют»
Суб’єкти господарської діяльності, які здійснюють виробництво (зокрема, розроблення та організацію виробництва), зберігання, транспортування та реалізацію харчової сировини і продуктів, зобов’язані дотримуватися норм санітарного законодавства.
Вимоги щодо термінів придатності та умов зберігання регламентовані відповідною нормативною документацією на продукцію (ДСТУ, ТУ), галузевими правилами та інструкціями, ДСанПіН та стандартами Комісії Codex Alimentarius.
Визначення терміна
Зберігання – складова ланка товарообігу від випуску готової продукції до вжитку.…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу
На цю тему
29.05.2023
Транспортування харчової продукції