Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Події
02.07.2025
Вебтренінг «Культура безпечності харчових продуктів: практика розгортання на підприємстві»
3
Чому деякі прості правила гігієни, як-то правильне миття рук, іноді не виконуються?
3
Чи не заважає робоче навантаження рядового працівника йому дотримуватися правил харчової безпечності?

3

Хто відповідає за безпечність продукції, яка виготовляється – відділ якості чи кожний працівник на своєму робочому місці?

 

Якщо вас як фахівця турбують відповіді на ці запитання і ви тримаєте руку на пульсі оновлень Кодексу Аліментаріус (редакція 2022 року), де культуру харчової безпечності введено як одну з ключових вимог, тоді вам точно сюди.


З тими, хто прагне запровадити культуру безпечності харчових продуктів у своїх компаніях або ж суттєво покращити її 18 липня 2025 року, поговоримо про таке:

3
що таке культура безпечності харчових продуктів
3
які вимоги до неї висуває Глобальна ініціатива з безпечності харчових продуктів (GFSI) та міжнародні харчові стандарти ISO 22000, BRCGS, FSSC 22000 та IFS

3

з чого складається культура безпечності харчових продуктів
3
як оцінити рівень культури харчової безпечності на підприємстві

3

чому культура харчової безпечності так важлива для організацій та лобіюється на міжнародному рівні
3
як впливати на спосіб мислення та дії кожного працівника у щоденній праці
3
яка роль вищого керівництва у випадку виникнення проблем із харчовою безпечністю
3
як скласти план розвитку культури харчової безпечності, щоб закріпити бажані цінності та зразки поведінки

 

""4
 
Тренер-практик: 
 
Олена Шульга, менеджер систем якості й харчової безпечності, експерт з упровадження ISO 22000, FSSC 22000, ISO 9001, АІВ та побудови стратегії покращення

 

Для кого?

Захід рекомендований для керівників вищої та середньої ланки, директорів з якості, керівників груп НАССР, а також фахівців галузі, які прагнуть поглибити професійні знання, опанувати новації та тренди у сфері харчової безпечності.
 

 

Вартість участі:

Вебтренінг + друкований сертифікатВебтренінг + електронний сертифікат
4 499 грн4 299 грн

Придбати участь