Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
21.10.2025

МЕТОДИКА РОБОТИ ЗІ СПЕЦИФІКАЦІЯМИ


Код документа: QMS-M-07
Редакція: 1
Дата введення в дію: 01.11.2025
Розробив: Начальник відділу якості
Погодив: Технолог виробництва
Затвердив: Директор підприємства


1. Мета

Встановити єдиний порядок розроблення, погодження, затвердження, актуалізації, зберігання та використання специфікацій на сировину, пакувальні матеріали, напівфабрикати, готову продукцію та допоміжні матеріали, що застосовуються на підприємстві.

2. Сфера застосування

Методика поширюється на всі структурні підрозділи підприємства, залучені до процесів закупівлі,…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ