Зразок заповнення
21.10.2025
Журнал змін специфікацій
№ з/п | Код специфікації | Назва продукту / матеріалу | Номер редакції | Дата введення в дію | Суть зміни | Причина зміни | Ініціатор (підрозділ / ПІБ) | Погод-жено (посада, ПІБ) | Затверд-жено (посада, ПІБ, підпис) | Примітка |
1. | SP-RM-001 | Крупа кукурудзяна | 2 | 01.07.2025 | Уточнено показник вологості (з 14% до 13%) | Результати випробувань постачаль-ника | Відділ якості / Іваненко І.І. | Технолог / Петренко П.П. | Директор / Костенко К.К. |
|
2. | SP-FP-005 | Mini Corn Cakes with Sea Salt | 1 | 15.09.2025 | Додано інформацію про алергени | Вимога клієнта (експорт у ЄС) | Відділ збуту / Андрієнко А.А. | Відділ якості / Степаненко С.С. | Директор /… |
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу
На цю тему
21.10.2025
Методика роботи зі специфікаціями