Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
21.10.2025

Журнал змін специфікацій

№ з/п

Код специфікації

Назва продукту / матеріалу

Номер редакції

Дата введення в дію

Суть зміни

Причина зміни

Ініціатор (підрозділ / ПІБ)

Погод-жено (посада, ПІБ)

Затверд-жено (посада, ПІБ, підпис)

Примітка

1.

SP-RM-001

Крупа кукурудзяна

2

01.07.2025

Уточнено показник вологості (з 14% до 13%)

Результати випробувань постачаль-ника

Відділ якості / Іваненко І.І.

Технолог / Петренко П.П.

Директор / Костенко К.К.

 

2.

SP-FP-005

Mini Corn Cakes with Sea Salt

1

15.09.2025

Додано інформацію про алергени

Вимога клієнта (експорт у ЄС)

Відділ збуту / Андрієнко А.А.

Відділ якості / Степаненко С.С.

Директор /…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ