Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
20.10.2025

Специфікація сировини: цукор білий кристалічний

1. Загальна характеристика сировини
1.1Назва продуктуЦукор білий кристалічний
1.2НД на продуктДСТУ 4623-2023
1.3

Виробник

Постачальник

ТОВ ПП МУДРИЙ

ФОП Мудренко

1.4ОписВуглевод, що складається з фруктози і глюкози
1.5Органолептичні показники

Зовнішній вигляд – білий, чистий, без плям і сторонніх домішок, допускають жовтуватий відтінок. Повинен бути сипким. Допускаються грудочки, що розпадаються у разі легкого натискання.                                                              
 

Смак і запах – солодкий, без сторонніх запаху та присмаку як в сухому цукрі, так і в його водному розчині.

Чистота розчину –…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ