Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
03.07.2024
Україна та Сінгапур розширюють торгівлю харчовими продуктами

Держпродспоживслужба та Агентство харчових продуктів Республіки Сінгапуру підписали Меморандум про взаєморозуміння щодо співробітництва у сфері безпечності харчових продуктів.

Документ передбачає зміцнення всебічного розвитку двостороннього співробітництва між компетентними органами України та Республіки Сінгапур з метою сприяння взаємної торгівлі харчовими продуктами під час імпорту, експорту та реекспорту.

Цитата

«Держпродспоживслужба продовжує працювати в напрямі розширення збуту української продукції на міжнародній арені. І укладений меморандум між компетентними органами України та Сінгапуру є одним із кроків, що ще більше різноманітних категорій українського продовольства з’явитися на азіатських ринках. Наразі до Сінгапуру відкрито 5 ринків і на цьому не зупиняємось», – наголосив Сергій Ткачук, Голова Держпродспоживслужби.

В рамках Меморандуму сторони підтвердили намір сприяти розширенню двосторонньому співробітництві в галузі контролю, профілактики та ліквідації хвороб тварин відповідно Кодексу охорони здоров’я наземних тварин Всесвітньої організації охорони здоров’я тварин (ВООЗТ).

Документ сприятиме зміцненню двостороннього співробітництва між Україною та Республікою Сінгапур, спрямованого на забезпечення продовольчої безпеки, а також диверсифікації ринків збуту та консолідації зв’язків між обома країнами.

Джерело: Держпродспоживслужба