Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Який міжнародний та державний стандарт містить вимоги до ведення внутрішньої документації? Такі вимоги обов'язкові до виконання чи рекомендовані?

На запитання відповідає
Альона Васюта,
керівник служби якості ТОВ «Салекс Абсолют»

Вимоги до оформлення та ведення внутрішньої документації та записів містяться у будь-якому міжнародному стандарті серії ISO, стандартах харчової безпеки, взагалі будь-якої системи менеджменту.

На державному рівні діє ДСТУ 4163:2020 «Державна уніфікована система…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ