Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Враховуючи поправку до ISO 9001:2015 (п. 4.1 та п. 4.2) просимо надати відповідь, яким чином організація зобов’язана враховувати «зміну клімату» у своїй системі менеджменту?

На запитання відповідає
Аліна Ткаченко,
кандидат технічних наук, директор Навчально-наукового інституту денної освіти Полтавського університету економіки і торгівлі

Для заходів, що пов'язані зі змінами клімату, варто передбачити: 

  1. Заходи з ощадливого виробництва (альтернативні джерела енергії, зменшення викидів, економне «розумне обладнання», зменшення використання води шляхом встановлення фільтрів подачі);
  2. Можливості безвідходного виробництва і раціональне…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ