Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Чи лише фахову освіту повинен мати склад групи НАССР при створенні її на м'ясопереробному підприємстві? Якщо на підприємстві є фахівець, який має довід у розроблені та впроваджені системи (має підтверджуючі документи щодо навчання ISO 22000 та внутрішнього аудиту), але освіта агрономічна – чи може він бути менеджером з якості та вести системи на м'ясопереробному підприємстві?

На запитання відповідає
Альона Васюта,
керівник служби якості ТОВ «Салекс Абсолют»

Членів Групи НАССР обирає вище керівництво, зважаючи на кваліфікацію фахівців.

Групу та підгрупу НАССР, керівника Групи НАССР затверджує Директор наказом по підприємству.

Наказ оновлюється у випадку змін у складі Групи  НАССР.

До складу підгрупи НАССР входять фахівці, експертна оцінка яких необхідна…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ