Чи лише фахову освіту повинен мати склад групи НАССР при створенні її на м'ясопереробному підприємстві? Якщо на підприємстві є фахівець, який має довід у розроблені та впроваджені системи (має підтверджуючі документи щодо навчання ISO 22000 та внутрішнього аудиту), але освіта агрономічна – чи може він бути менеджером з якості та вести системи на м'ясопереробному підприємстві?
Членів Групи НАССР обирає вище керівництво, зважаючи на кваліфікацію фахівців.
Групу та підгрупу НАССР, керівника Групи НАССР затверджує Директор наказом по підприємству.
Наказ оновлюється у випадку змін у складі Групи НАССР.
До складу підгрупи НАССР входять фахівці, експертна оцінка яких необхідна…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу