Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Чи є додаткові вимоги до води, яка буде використовуватись під час виготовлення дитячого харчування? Чи може це бути звичайна питна вода (свердловина)? Технологічною схемою передбачена пастеризація продукту після додавання води.

На запитання відповідає
Аліна Ткаченко,
кандидат технічних наук, директор Навчально-наукового інституту денної освіти Полтавського університету економіки і торгівлі

Вимоги до води питної регламентується єдиним ДСТУ 7525:2014 «Вода питна. Вимоги та методи контролювання якості».

До дитячого харчування не встановлено додаткових вимог щодо якості й безпечності  води питної. Проте підприємству необхідно врахувати періодичне дослідження води. Якщо вода зі…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ