Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
28.03.2022
Сертифікація згідно з релігійними стандартами: популярність на вітчизняному ринку продуктів зі знаком Kosher та Halal
Віталій Бєлоусов ,
керівник Центру сертифікації товарів і систем ISO ТОВ «СЕРТИФІКАНТ»

Усе більшої популярності на ринку набувають продукти, сертифіковані відповідно до релігійних стандартів. Серед них — продукти, які відповідають вимогам єврейської релігії та мають сертифікат кошерності. Слово «kosher» (кошер) в перекладі з івриту означає придатний, відповідний, а отже, якісний і корисний. Відповідно, «кошерний» — той, який дозволений законами іудаїзму. Сам по собі Кашрут — це сукупність правил щодо якості продуктів, які вживають в їжу віруючі. Ці правила чітко зазначені в священній книзі Торі.

Довідка

Кошерна сертифікація — перевірка підприємства і сировини на відповідність…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ