Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
17.02.2025


 

ТОВ «ЧЧЧ»
 
ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ
 
Процес
 
Дата створення: 20.04.2023
 
Дійсно з: Ревізія: 01
Попередня ревізія: 0Код: СПЦ 
Документ: Технічна Специфікація до Договору поставки від 
 

Товариство з обмеженою відповідальністю «ЧЧЧ»

  • адреса:
  • тел.:
  • з питань якості звертатись за тел.:

 

Контакти особи постачальника, що заповнює Технічну специфікацію (відділ якості/технолог)

Адреса: 
ПІБ контактної особи: 
Посада 
Телефон: 
Факс: 
Електронна скринька: 

 

1. ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРОДУКТ1
Торгова марка 
Назва продукції 
Маса нетто 

 

  1. ПОСТАЧАЛЬНИК І МІСЦЕ ВИРОБНИЦТВА

 

Постачальник

Виробник.

Місце виробництва

Місце пакування продукту

(у…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ