Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Підприємство виробляє фасовану кулінарну продукцію. Як правильно зазначати склад складного інгредієнта (наприклад, консервованого горошку або відвареного з овочами м’яса) у переліку інгредієнтів страви, такої як салат? Чи потрібно вказувати всі компоненти складного інгредієнта (зокрема воду) в тому ж порядку, в якому вони були використані при його закладці, та чи існують винятки щодо зазначення окремих складників?

На запитання відповідає
Вікторія Кійко,
к. т. н., доцент, фахівець із питань якості та безпечності харчових продуктів

Вимоги до маркування викладені в Законі України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» (далі – Закон). Відповідно до п. 1 ст. 4 Закону харчові продукти, призначені для кінцевих споживачів або закладів громадського харчування, повинні супроводжуватися інформацією про харчові продукти…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ