Підприємство виробляє фасовану кулінарну продукцію. Як правильно зазначати склад складного інгредієнта (наприклад, консервованого горошку або відвареного з овочами м’яса) у переліку інгредієнтів страви, такої як салат? Чи потрібно вказувати всі компоненти складного інгредієнта (зокрема воду) в тому ж порядку, в якому вони були використані при його закладці, та чи існують винятки щодо зазначення окремих складників?

Вимоги до маркування викладені в Законі України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» (далі – Закон). Відповідно до п. 1 ст. 4 Закону харчові продукти, призначені для кінцевих споживачів або закладів громадського харчування, повинні супроводжуватися інформацією про харчові продукти…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу