Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
11.03.2025

_____________________________________________________________________
(повне найменування підприємства із зазначенням підпорядкованості)

 


 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО:

Наказ _______________________

                             (посада роботодавця і

_________________________________

                             найменування підприємства)

_____________________ № ______

                             (число, місяць, рік)

 



 


 


 


 



 

ІНСТРУКЦІЯ

З ОХОРОНИ ПРАЦІ № __________

ДЛЯ ОБРОБЛЮВАЧА РИБИ

 

1. Загальні положення

1.1. Інструкція з охорони праці для оброблювача риби встановлює вимоги безпеки під час виконання ним посадових обов’язків.

1.2. Інструкція з охорони праці для оброблювача риби розроблена на основі…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ