Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
10.03.2025
Затверджено: Наказ об'єднання «Укрхлібпром» від 24.05.2001 № 5

 

 

УЗГОДЖЕНО

Національний науково-дослідний інститут

охорони праці (ННДІОП)

15 травня 2001 року 

Затверджено

наказом об'єднання «Укрхлібпром»

від 24 травня 2001 року № 5

ПІ 1.8.11-131-2001

 

ПРИМІРНА ІНСТРУКЦІЯ

З ОХОРОНИ ПРАЦІ

для пекаря

 

1. Загальні положення

Ця інструкція встановлює вимоги з охорони праці для пекаря і призначена для навчання методів безпечної роботи і дотримання вимог охорони праці. Пекар постійно перебуває біля електропекарних шаф і виконує таку роботу: веде процес випікання хлібобулочних та борошняно-кондитерських виробів; змазує та укладає вироби на лотки,…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ