Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
07.03.2025

НАКАЗ
 

«____»__________ 20___р.                                                          місто                                                                                        №______

 

 

Про розробку, впровадження, встановлення 

відповідальності за підтримку та 

функціонування на підприємстві

вимог системи менеджменту безпечності

харчових продуктів, відповідно до вимог

міжнародного стандарту ISO 22000:2018,

заснованого на принципах НАССР

(про створення групи НАССР)

 

 

У зв’язку з необхідністю розробки і впровадження на підприємстві постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР, дотримання яких гарантує безпечність продукції для життя та здоров`я людини, та розробкою…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ