Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Чи потрібно проходити медогляди працівникам підприємства із виробництва спецій (сухих сумішей трави, прянощів та приправ)?

На запитання відповідає
Катерина Рожновська,
аудиторка із сертифікації, технічна експертка, тренерка з систем НАССР, систем менеджменту якості, екологічного управління, охорони здоров'я та безпеки праці

Безумовною аксіомою для кожного з нас є те, що харчові продукти, призначені для розміщення на ринку країни або постачання на експорт, повинні бути безпечними. Саме з цією метою необхідно забезпечити їх захист від перехресного забруднення на всіх стадіях виробництва, переробки та/або обігу. На…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ