Яка практика нормування показників МАФАМ у продуктах кулінарії, зокрема стравах східної кухні (суші, оніґірі тощо)? Чи існує практика розширення, змін норм мікробіології для різних груп харчових продуктів на основі валідації/верифікації даних досліджень, міжнародних даних, відмінних від тих, які раніше були в МБТ та інтегрувалися в ТУ У виробників? Чи має місце бути розширення норм МАФАМ від 1×104 до 1×107?

Відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»:
Норма закону
«Стаття 15. Розроблення, перегляд, затвердження та застосування санітарних заходів
1. Відповідні санітарні заходи розробляються, переглядаються та затверджуються Верховною Радою…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу