Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Яка практика нормування показників МАФАМ у продуктах кулінарії, зокрема стравах східної кухні (суші, оніґірі тощо)? Чи існує практика розширення, змін норм мікробіології для різних груп харчових продуктів на основі валідації/верифікації даних досліджень, міжнародних даних, відмінних від тих, які раніше були в МБТ та інтегрувалися в ТУ У виробників? Чи має місце бути розширення норм МАФАМ від 1×104 до 1×107

На запитання відповідає
Юрій Полівода,
керівник групи системи управління безпечністю харчових продуктів ПрАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів»

Відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»:

Норма закону

«Стаття 15. Розроблення, перегляд, затвердження та застосування санітарних заходів

1. Відповідні санітарні заходи розробляються, переглядаються та затверджуються Верховною Радою…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ