Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Чи є обов’язковою атестація лабораторії для проведення відповідних аналізів?

На запитання відповідає
Світлана Фесенко,
експерт із питань безпечності та якості харчової продукції

Закон України «Про метрологію та метрологічну діяльність» вилучив термін «атестація» щодо лабораторій, замінивши його на міжнародний термін – акредитація. Це є частиною процесу гармонізації українського законодавства з європейськими та міжнародними нормами, зокрема зі стандартами ISO/IEC.

Основні…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ