Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Підприємство виготовляє напівфабрикати високого ступеня готовності. Плануємо купувати продукцію – рибні котлети сирі заморожені та доводити їх до повної готовності, потім охолоджувати або заморожувати та пакувати і реалізовувати. Як на маркуванні вказувати виробника та наше підприємство, яке тільки доводить до повної готовності зазначений вид продукції?

На запитання відповідає
Аліна Ткаченко,
кандидат технічних наук, директор Навчально-наукового інституту денної освіти Полтавського університету економіки і торгівлі

Необхідно звернутися до статті 6 Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». Хто надає продукцію кінцевому споживачу? Ваше підприємство, відтак адреса та інформація про виробника – це  інформація про Вашу потужність. 

В Україні діють правила простежуваності. Тому немає…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ