Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
10.01.2022
Затверджено: Постанова Кабінету Міністрів України від 12.01.2024 № 27
 ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 12 січня 2024 р. № 27

 

 

 

 

 

 

_____________________________________________________________________________

(найменування центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, який видав експлуатаційний дозвіл)

 

ЕКСПЛУАТАЦІЙНИЙ ДОЗВІЛ

№ _____                                                                                   від ____ ____________ 20__ р.

 

____________________________________________________________________
                (найменування юридичної особи (відокремленого підрозділу), ідентифікаційний код юридичної особи
          в Єдиному державному…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ